Bewegen is leven, een samenspel waarin ieder onderdeel van jouw lichaam een rol speelt. Wanneer er ergens zich een klacht manifesteert, zal dit indirect invloed hebben op het bewegen in het geheel. Vanuit mijn ervaring als atlete weet ik hoe fijn het is wanneer al de onderdelen van het lichaam goed samenwerken en uiteindelijk leiden naar goede (sport)prestaties. Maar ken ik ook de andere kant wanneer het niet allemaal lukt. Door de juiste begeleiding en mindset ben je in staat grenzen te verleggen en je uiteindelijke doel, en misschien wel meer dan dat te bereiken. Better out than in!

In 2011 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na mijn afstuderen ben ik 2 jaar werkzaam geweest in een eerstelijns praktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan. Orthopedische klachten hebben mijn grootste interesse en ik ben om deze reden in 2013 begonnen met de master manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. Deze master heb ik in 2016 succesvol afgerond.

Na dit afstuderen heb ik in verschillende eerstelijnspraktijken gewerkt en per oktober 2018 ben ik ook werkzaam in deze praktijk. Ik ben onderdeel van een gezellig team, waarin iedereen zijn aandachtsgebied heeft, waarin wij met elkaar zorg dragen voor de juiste zorg.

Aandachtsgebieden/specialisaties:

- Manuele therapie